tisdag 11 januari 2011

Olympus pen!Ok, nu är det dags! Äntligen har jag en riktig kamera. Jag fick denna Olympus Pen E-PL1 av mannen i julklapp. Han är nog less på att jag beslagtar hans Iphone för att fota hela tiden. Nu ska jag utveckla mitt stora intresse och jag har redan läst ut en tjock lärobok i fotografering.
Bilderna är lånade från bloggen from london with love.

3 kommentarer:

 1. Hej.
  Kul att du har kikat in på min blogg. Och kul att du gillar vårt hus. Rörvikshus kan jag varmt rekommendera. Du frågade även om vår entreprenör och tyvärr kan jag inte prata lika gott om honom! Betalningen är olika från företag till företag och självklart ska man inte betala allt innan leverens av hus.
  Nu har jag fattat mig otroligt kort men det finns så mycket att berätta om vårt hus.
  Hade gott /Jeanette

  SvaraRadera
 2. Hej
  Hittade dig via "Lillasysterliten" och såg att ni funderade på att bygga ett Rörvikshus. Vi är själva i startgroparna med ett hus från denna leverantören. Spännande att höra hur långt ni är i er process och höra hur era tankar går. Änsålänge har vi bara goda ord att säga om Rörvikshus.

  //Sandra

  SvaraRadera
 3. Hej! :) Vi har inte skrivit avtal än, men har fått ett gott intrck av säljaren Lars. Dock känner vi oss osäkra på de byggare som han rekommenderat. Vart ska ni bygga? Hur långt har ni kommit? MVH Linda

  SvaraRadera